Robert Skov forlænger i Silkeborg

20-årige Robert Skov forlænger sin kontrakt med Silkeborg IF, så den nu løber frem til udgangen af 2019

Foto: Henning Bagger - Scanpix

Efter meget spekulation har Robert Skov fået forlænget sin kontrakt med Silkeborg IF. Dermed er der skabt ro om fremtiden for stortalentet.

- Det er en stor lettelse og en stor glæde for mig, at jeg nu har skrevet under på en ny aftale. Jeg er meget glad. Det er en god følelse. Det var en stor lettelse, da jeg fik at vide, at nu var det hele på plads. Dejligt, siger Robert Skov i en pressemeddelelse. 

Det er især overvejelser om Robert Skovs fremtidige udvikling, der har været vigtigt for beslutningen om at forlænge med Silkeborg.

- Jeg er glad for at være i Silkeborg, og der er masser af gode ting i vente for SIF. Udviklingen er god for mig her, det er et godt hold og et godt trænerteam, så forudsætningerne for at udvikle mig videre er rigtig gode. Det er ganske enkelt et godt sted at være for mig, og derfor har jeg forlænget min kontrakt, siger Robert Skov.

Læs også Martin Thomsen stopper i Silkeborg IF før tid

Robert Skov har været igennem Silkeborgs talent-udviklingssystem hele vejen frem til Silkeborgs Superliga-mandskab, hvor han nu har spillet 70 kampe og har scoret 13 mål. 

Hør her, hvad cheftræner Peter Sørensen siger til kontraktforlængelsen: 

03:14 Luk video