Risikerer at misse slutspillet

Kampen om pladserne er hård

00:49

1 af 2

Det er stadig vidt åbent, hvem der slutter i top-8 i Herre Håndbold Ligaen, efter at Århus Håndbold sent lørdag eftermiddag på hjemmebane tabte til Sønderjyske.

Kun ligaens otte bedste hold får lov at spille slutspil. Selv om det allerede står klart, hvilke fire hold, der går videre til gruppespillet med bonuspoint, så er kampen om de øvrige fire pladser stadig helt åben.

Specielt efter lørdagens resultater, som betyder at fem andre hold har mulighed for at slutte i top-otte, og kun to point skiller nummer fem fra nummer ni.

Vigtigst i den sammenhæng var det nok, at Sønderjyske på udebane besejrede Århus Håndbold med 26-24. Dermed har sønderjyderne 26 point på ottendepladsen.

Men de kan ikke vide sig sikre, for Skanderborg hænger fortsat på efter 31-24-sejren over Ribe/Esbjerg. Det betyder, at holdet har 25 point på niendepladsen.

Både GOG, Århus Håndbold og Bjerringbro-Silkeborg har 27 point, men risikerer altså at blive overhalet.

Der resterer tre runder af grundspillet. De sidste kampe spilles 1. marts, og her kan det blandt andet blive interessant at følge opgøret mellem Sønderjyske og Skanderborg, som meget vel kan afgøre, hvem der ender med sorteper.