Ringe tiltro til Løkke

Lokale venstrefolk tvivler på, at Lars Løkke kan vinde over Helle Thorning

Det er ikke kun historisk dårlige meningsmålinger statsminister Lars Løkke Rasmussen må slås med, nu sår hans bagland tvivl om, hvorvidt han kan vinde over Helle Thorning Schmidt.
 
Næsten halvdelen af Venstres byrådsgruppe fire ud af ni medlemmer i Syddjurs Kommune, tror at statsministeren taber det næste folketingsvalg, det viser en rundringning TV 2 | ØSTJYLLAND har foretaget.
 
- Der har været for mange sager, både i vores eget parti og hos de konservative, det er der ikke nogen tvivl om, siger byrådsmedlem i Syddjurs Kommune Erling Post, til TV 2 | ØSTJYLLAND. 
 
Hans kollega i byrådet Per Zeidler er overrasket over,at hans gruppefæller i byrådet i Syddjurs Kommune har så ringe tiltro til deres formand.

- Hvis det er fire ud af ni i vores kommune, der ikke tror, han vinder næste valg, så er jeg meget overrasket, siger byrådsmedlem Per Zeidler til TV 2 | ØSTJYLLAND.
 
Netop Lars Løkke Rasmussen deltog onsdag aften i et møde med de lokale venstremedlemmer i Syddjurs Kommune, og TV 2 | ØSTJYLLAND forsøgte forgæves, at få en kommentar fra statsministeren til hvad han selv siger til, at flere af de lokale byrådsmedlemmer tror, han taber det kommende valg.