Ringe interesse for ishockey

Trods sportslig succes dukker der kun cirka 200 tilskuere op til Århus Crocodiles' hjemmekampe.

Østjyllands førende ishockeyhold, Århus Crocodiles, har vendt års modgang, så det nu er ubesejret, fører 1. division suverænt og har direkte kurs mod landets bedste række.

Det eneste, der mangler for at gøre succesen komplet, er tilskuere ved holdets hjemmekampe i Århus Skøjtehal.

- Der har været mellem 150 og 250 til de seneste kampe, og dem er vi rigtig glade for. Men det er jo ikke ret mange i en hal, hvor der er plads til 2.300, og det er lidt ærgeligt, for vi har alle forudsætninger for at skabe en fantastisk stemning, siger direktør i Team Århus Ishockey A/S, Bent Wachmann, til avisen metroXpress.

Klubbens målsætning er et tilskuertal på omkring 1.700 til hver hjemmekamp, hvilket svarer til gennemsnittet i landets bedste række. Et mål, det ifølge Bent Wachmann er realistisk at nå inden for et par år.

- Vi ved, at når først folk har oplevet en kamp på højt plan, så bliver de meget tit hængende ved sporten. Så udfordringen for os er at få århusianerne til at prøve­smage en vare, de ikke kender, siger Bent Wachmann.

LÆS OGSÅ:

<STRONG><A href="http://www.tv2oj.dk/nyhe_nyhed_s.asp?newsID=15535">Århus vil satse på ishockey (4/10-06)</A></STRONG>

<STRONG><A href="http://www.tv2oj.dk/nyhe_nyhed_s.asp?newsID=14922">Århus udelukkes fra pokalturnering (1/8-06)</A></STRONG>

<STRONG><A href="http://www.tv2oj.dk/nyhe_nyhed_s.asp?newsID=8745">Vil have top-ishockey i Århus (20/8-04)</A></STRONG>