Riis henter nyt dansk stortalent

Michael Valgren skifter til Team Saxo-Tinkoff

Den unge cykelrytter fra Horsens skal i næste sæson bide skeer med de helt store navne i cykelsporten.

- Det er en drengedrøm, der går i opfyldelse. Det bliver ikke større siger Michael Valgren til TV 2 | ØSTJYLLAND. 

Bjarne Riis har skrevet en tre år lang kontrakt med den 21-årige rytter, der det seneste års tid har funklet som et af dansk cykelsports største talenter med en lovende fremtid foran sig.

Den danske holdejer ser et stort udviklingspotentiale i den unge rytter, som i april måned for andet år i træk vandt U23-udgaven af Liège-Bastogne-Liège.

- Jeg er meget glad for, at vi har fået en aftale i stand med Michael. Han er uden tvivl et af de største talenter i dansk cykelsport i nyere tid, og jeg ser meget frem til at skulle arbejde sammen med ham. Gutten har et kæmpe potentiale og alt det, der skal til for at blive succesfuld, men samtidig er der stadig også meget at arbejde med. Det siger en hel del om hans talent, siger holdejer Bjarne Riis i en pressemeddelelse og fortsætter:

- Michael er stadig en meget ung rytter, og derfor er nøglen, at vi hjælper ham til at fortsætte sin udvikling og tage det næste skridt i et beskyttet miljø. Sammen har vi lagt en plan for ham, og hvis han fortsætter med at udvikle sig og vokse som professionel, så bliver han en rytter, vi kommer til at høre meget til i fremtiden.

Hovedpersonen selv håber, at skiftet vil resultere i en masse sejre på landevejene, og Michael Valgren siger til TV 2 | ØSTJYLLAND, at han primært vil satse på de mindre etapeløb og endagsklassikerne.