Rift om luksus-lejligheder

Stort interesse for at bo i tidligere Scandic-hotel

Sådan kommer det forhenværende Scandic Hotel til at se ud, når ombygningen er slut. Foto: Visualisering

Der er stor interesse for at bo i en af Randers' mest markante bygninger, det nu nedlagte Scandic-hotel ved Skovbakken nær midtbyen.

Hotellet skal omdannes til 53 luksuslejligheder. De dyreste penthouselejligheder på øverste etage koster 6. mio. kr., mens de billigste kan købes for to mio.

Realmæglerne Randers har netop sendt informationsmateriale om de mondæne lejligheder ud til de personer, der har vist interesse for at bo i det tidligere hotel.

- Interessen har været stor. Vi har sendt materiale ud til 170 personer. Jeg regner med, at vi er klar til at lave ubetingede købsaftaler for de første 20-25 lejligheder i løbet af et par uger, siger ejendomsmægler Klaus Larsen fra Realmæglerne til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Se: Kirke overtager tidligere hotel

Foruden de 53 lejligheder kommer der i stueetagen til at ligge et hotel med 40 hotelværelser og restaurant. Den gennemgribende renovering af Kongens Ege, som bygningen hedder, er færdig om cirka to år.

- Det er en unik beliggenhed tæt på byen og i flot natur. Derudover er der en fantastisk udsigt. Det er desuden et specielt sted, hvor mange er kommet tidligere. Derfor har det en historie for dem, siger Klaus Larsen.

Ifølge Klaus Larsen er det specielt personer på over 50 år, der er interesserede i at bo i det ombyggede hotel. En enkelt af de interesserede havde i første omgang overvejet at bo i Lighthouse-byggeriet på Aarhus Havn, men skiftede mening, da han besøgte Kongens Ege.