Rift om billetterne

Edvard Munch-udstilling på ARoS er populær

Selv om der kun er 18 dage tilbage af Edvard Munch-udstillingen på kunstmuseet ARoS i Aarhus, er den gået ind i en lang, voldsom slutspurt.

 

Alle de pladser, der kan forudbestilles til på lørdag, er væk. Nogenlunde samme billede har efterhånden tegnet sig i et stykke tid.

- To lørdage i den seneste tid har vi lagt en ekstra halv time på i den sidste ende af dagen, så alle interesserede kunne komme ind, siger kommunikationschef Bjarne Bækgaard til Århus Stiftstidende.

Vilde med Skriget

Bjarne Bækgaard er glad for, at personalet har stillet sig til rådighed med kort varsel. Dermed sikrer medarbejderne, at så mange gæster som mulig kan opleve den populære udstilling med Edvard Munch-værker.

Også til på søndag er de fleste forudbestillinger besat. For hver halve time dagen igennem er der plads til 200 ad gangen i Munch-udstillingen på det aarhusianske kunstmuseum.

Rekord-år for ARoS - igen

150 af disse pladser kan forudbestilles. Men på selve dagen er der 50 billetter til rådighed for hver halve time. Derfor er det muligt at få en tidsbestilling på selve dagen.

 

Det vældige besøgspres betyder, at antallet af gæster til Munch nu er nået op omkring 217.000. Det er et gevaldig stort spring i forhold til den nu næstmest besøgte udstilling på Aros. Det er Olafur Eliassons udstilling i 2004, hvor der kom 142.000.