Riddersholm roser sine spillere

AGF måtte indkassere et nederlag i årets første testkamp, men cheftræner Glen Riddersholm glæder sig over indsatsen

Fredag eftermiddag tog AGF hul på rækken af træningskampe, da holdet mødte Esbjerg fB, og det var vestjydernes Marco Lund, der efter kampen kunne lade sig hylde som matchvinder, da han var over en nedfaldsbold og scorede kampens eneste mål.

Det er ikke overraskende præstationen og ikke resultatet, der optager AGF's cheftræner Glen Riddersholm, og han er udmærket tilfreds med arbejdsindsatsen.

- Jeg er godt tilfreds med præstationen. Spillerne viste en stor grad af tilpasningsparathed, og vi kan se, at flere af tingene fra vores korte tid på træningsbanen er ved at slå igennem. I dag manglede vi lige den sidste skarphed på den sidste tredjedel, men spillerne arbejdede stærkt og tog mange dybe løb. Jeg synes, vi viste overskud i forhold til Esbjerg, og alt i alt så det fornuftigt ud, fortæller Glen Riddersholm til tv2oj.dk.

Riddersholm taber første AGF-kamp

Der var dog også malurt i bægeret i forbindelse med dagens kamp.

- Vi måtte udskifte Adrian "Piscu" Lopez med en skade, og det er selvfølgelig ærgerligt, men der er heldigvis tale om en kortvarig skade. Han valgte klogeligt at trække sig, inden det blev slemt, og han er måske ikke i spil til kampen mod Viborg (om en uge, red.), men jeg forventer ikke, at han er ude i længere tid, forklarer Glen Riddersholm.