Riddersholm efter AGF-sejr: Helstøbt holdindsats

AGF's cheftræner hæfter sig ved den offervilje, der var hos spillerne i pokalkampen mod AaB

01:42

1 af 2

De aarhusianske pokaldrømme lever i den grad efter aftenens 2-0 sejr til AGF i Aalborg, og AGF er nu blot 90 minutter fra at stå i en pokalfinale for første gang i 20 år.

Der var store individuelle præstationer i onsdagens pokalkamp, men AGF's cheftræner, Glen Riddersholm, fremhæver alligevel den helstøbte holdindsats, for spillerne var klar til at løbe ekstra meter og tage ekstra dueller for hinanden i modsætning til andre kampe, hvor AGF'erne har spillet for individuelt.

2-0-sejr i Aalborg: Fornemt udgangspunkt for AGF i pokalen

Glen Riddersholm sagde tidligere på ugen, at det var et mirakel, hvis AGF spiller sig i pokalfinalen på bekostning af AaB, og måske bliver miraklet til en realitet den 21. april, når returopgøret i Aarhus fløjtes af.

- Vi har i hvert fald skabt et godt udgangspunkt. AaB er et fantastisk godt fodboldhold, og vi er stadigvæk i en situation, hvor vi ikke kan tillade os at tage munden for fuld. Vi skal være meget ydmyge, siger Glen Riddersholm til TV 2 | ØSTJYLLAND.

AaB-træner griner af Riddersholm før pokal-brag

AGF-spillerne får lov til at nyde pokalsejren i aften, men fokus bliver snart rettet mod lørdagens lokalopgør mod Randers FC, for der bliver ikke tale om at nedprioritere den kamp, selvom pokalfinalen er rykket tættere på.

- Vi har en trup med sultne fodboldspillere, der gerne vil ud og bevise sig og vinde i Superligaen, og det håber jeg, at vi får at se mod et rigtig godt Randers-hold på lørdag, hvor der er lagt op til et østjysk lokalderby, og det glæder vi os og ser frem til, lyder det fra Glen Riddersholm.

Se interviewet med AGF-træneren i ovenstående video.