Riddersholm: AGF skulle være endt i den anden pulje

AGF tabte 1-2 hjemme til OB og gav sig selv svære forudsætninger før gruppespillet i Alka Superligaen

02:11

Det må efterhånden ikke være særlig skræmmende for udehold at komme til Aarhus.

For femte gang i træk måtte AGF nemlig gå fra banen med et nederlag på hjemmebane, da OB søndag vandt 2-1 i Alka Superligaen.

Resultatet betyder, at AGF havner i slutspillets pulje 2 sammen med AaB, Silkeborg og Viborg. Her skal der blandt andet spilles om nedrykning.

Inden gruppespillet har både AGF og Viborg fem point op til Silkeborg til den andenplads, der garanterer endnu en sæson i Alka Superligaen. 

Læs også For hævle AGF: Endnu et nederlag på hjemmebane

Og puljefordelingen ærgrer AGF's træner, Glen Riddersholm, da holdet med en sejr ville være endt i en pulje med kun ét point op til andenpladsen.

- Det gør ondt at se. Vi skulle have været i den anden pulje, det havde gjort betingelserne lettere, siger Glen Riddersholm.

Med kampens resultat blev det OB, der havnede i pulje 1. En gruppe, der på papiret ser lettere ud, da fynboerne kun har ét point op til Horsens på puljens andenplads. Gruppen føres an af Randers og har Esbjerg som bundprop.

AGF har nu landskampspausen til at forberede sig på seks puljekampe.

Kampene skal afgøre, om holdet skal spille nervepirrende nedrykningskampe eller playoff om en europæisk plads.

- AaB er det stærkeste hold og de er klare favoritter i vores pulje. Så må vi andre tre kæmpe om den sidste plads, siger Glen Riddersholm.

Øverst kan du se interviewet med Glen Riddersholm.