RFCs Kasper Fisker: Vi skal vise, at vi bestemmer

Randers FC skal smadre igennem, når Brøndby onsdag gæster Østjylland, mener Kasper Fisker fra Randers FC

02:43

Randers FC tager onsdag aften imod Brøndby IF i dagens topkamp, hvor randrusianerne for alvor skal bevise, at holdet hører til i den absolutte top i Superligaen.

Inden kampen ligger kronjyderne nummer fire i Superligaen med tre point op til dagens gæster fra Brøndby IF.

- Det er en kamp, vi glæder os sindssygt meget til. Det bliver en mega, mega fed kamp, hvor hele truppen gerne vil revanchere sig fra kampen i Aalborg, og udover det vil vi i truppen gerne vise, at vi vil spille med i den bedste halvdel, og det kan vi gøre ved at vinde og smadre igennem, når Brøndby kommer, siger Randers FCs Kasper Fisker.

Læs også Randers-skurk efter nederlag: Vi må videre

Han mener, at sjællænderne skal mærke, at de er kommet til Randers.

- Hver gang vi spiller hjemme og imod de lidt større hold, skal vi vise, at det er os, der bestemmer, og at de er kommet til Randers, og at det godt kan gøre lidt ondt på dem, og det skal det også gøre på Brøndby. 

I den seneste runde tabte Randers FC på udebane til AaB i en kamp, hvor holdet kom meget skidt fra start og allerede efter fem minutter var bagud 2-0.

Læs også Drømmestart sikrede AaB sejren mod Randers FC

- Vi er et top seks-hold, men det er åbenlyst, at med den dårlige start i AaB-kampen og nederlaget, der fulgte med, er der pres på for at vi leverer et resultat mod Brøndby, siger Randers-direktør Michael Gravgaard, der håber at se mange mennesker på stadion.

- Drengene skal vise, hvad de er lavet af. De første 5-10 minutter i Aalborg var ikke det indtryk, vi vil efterlade, siger direktøren.

Kampen mellem Randers FC og Brøndby spilles på BioNutia Park Randers i aften, onsdag, klokken 20.00.

01:17

Randers-direktør: Drengene skal vise, hvad de er lavet af

Luk video