RFC henter talent i Lyngby

Jeppe Tverskov er ny mand i Kronjylland

Jeppe Tverskov (t.v.) og sportschef Peter Christiansen fra Randers FC. Foto: Randers FC

Randers FC har været en tur over Storebælt for at hente Jeppe Tverskov i Lyngby Boldklub. 21-årige Jeppe Tverskov har skrevet under på en toårig aftale med Superligaklubben.

- Jeg er selvfølgelig glad for at kunne skifte til en så stor klub som Randers FC, og jeg håber at kunne være med til at indfri de ambitioner, som klubben har. Jeg glæder mig til at prøve mig selv af i Superligaen, siger Jeppe Tverskov til Randers FCs hjemmeside.

Jeppe Tverskov har i den forgangne sæson spillet 30 kampe for Lyngby Boldklub i NordicBet Ligaen.

- Det er en rigtig god nyhed, at vi har kunnet engagere Jeppe. Han er ung, sulten og har været en profil på et af topholdene i NordicBet Ligaen. Han kan både spille i det centrale forsvar og som central midtbanespiller. Jeppe har udviklingsmæssigt flyttet sig enormt det seneste år, men specielt meget her i foråret 2014. Vi forventer, at han, som Kasper Fisker Jensen, der også kom til os fra NordicBet Ligaen, kan konkurrere om pladserne til start 11'eren efter relativ kort tilvænning til vores spillestil, siger sportschef i Randers FC Peter Christiansen.

Jeppe Tverskov har første træningsdag med sine nye holdkammerater i Randers i dag, mandag, og han har fået trøje nummer seks.