RFC-direktør lukker ned for trekantsdrama

Ledelse, spillere og trænere lukker ned for udtalelser om trekantdrama i Randers FC

Foto: Henning Bagger - Scanpix Denmark

Michael Gravgaard

1 af 2

Spillerne, trænerne og ledelsen i superligaklubben Randers FC har ikke mere at tilføje i forhold til trekantdramaet mellem Christian Keller og Jonas Borring.

Det skriver klubbens administrerende direktør, Michael Gravgaard, i et åbent brev på klubbens hjemmeside.

Fischer: Vi står sammen som et hold

- Nu er tidspunktet også kommet, hvor jeg vil henstille alle til at respektere, at vi - det vil sige ledelse, spillere og trænere - for nuværende ikke har mere at tilføje til denne sag i det offentlige rum.

Arbejder på intern løsning

Direktøren takker alle involverede for deres håndtering af situationen og konstaterer, at klubben arbejder på en løsning internt.

- Det eneste aspekt i denne sag, der fra starten har været objektivt, er det juridiske. Randers FC vil ikke overtræde gældende overenskomster eller de arbejdsretlige kontrakter, der er indgået med vores ansatte - uanset omstændighederne. Alt andet er uforsvarlig ledelse af klubben.

- Vi er udmærket klar over, at der er en situation, vi skal have løst hurtigst muligt. Men af respekt for alle de mennesker og virksomheder, der dagligt bidrager til fodbolden i Randers FC, så er tiden kommet til, at vi bruger ressourcerne på at finde den eller de nødvendige løsninger.

Mads Agesen: FCK har ligaens bedste angrebsduo

Randers FC spiller onsdag pokalkamp mod FC København. Det er endnu uvist, om Christian Keller er tilbage i truppen til den kamp.

Tirsdag aften kl. 19.50 kan du se TV 2 | ØSTJYLLANDS debatprogram om fodbold, Fodbold med Horup. Thomas Thomasberg, assistenttræner i Randers FC og Glen Riddersholm, træner i AGF, er med i studiet.