Retov: Det har været et hårdt år

ACHs Martin Retov inden sæsonafslutningen

AC Horsens og Martin Retov spiller mandag sæsonens sidste kamp i NordicBet Ligaen.

En sæson, der overordnet set må betegnes som skuffende for Superliganedrykkerne, da oprykningen til landets bedste række kiksede.

- Det har været et hårdt år, for vi har ikke opnået de ting, vi gerne ville, og det er utilfredsstillende for os alle. Der er ingen af os, der vil huske tilbage på et godt år, men vi kan trods alt gå på sommerferie med en nogenlunde fornemmelse, hvis vi henter den anden sejr i træk. Det vil også være fint at slutte sæsonen godt af, inden vi som klub skal starte fra scratch efter sommerferien med en ny træner, der kommer med sine ideer og tanker, siger Martin Retov til klubbens hjemmeside.

AC Horsens ligger aktuelt på en fjerdeplads i NordicBet Ligaen, men holdet har ikke mulighed for at kravle højere op i tabellen.

På mandag kommer Vendsyssel FF på besøg til den sidste kamp i sæsonen.

- Vendsyssel har alt at spille for, og de kan overleve med en sejr. Det kræver nok også en sejr, for de har en dårligere målscore end Hvidovre og AB, der ligger lige over dem, og de kommer med alt, hvad de har. De kommer med stor fysik og store kvaliteter i omstillingsspillet og på dødbolde, så vi må ikke give dem dumme frispark på vores banehalvdel, siger Martin Retov.

Efter sommerferien skifter "De Gule" træner. Johnny Mølby fik ikke forlænget sin kontrakt med klubben, og i stedet har man været en tur over Storebælt for at hente en ny træner. Bo Henriksen overtager tøjlerne i klubben, og han skifter fra Brønshøj.

Kampen mod Vendsyssel på mandag spilles klokken 16.00.