- Respekt for bunden, men vi kigger opad

AGF bør kigge opad i tabellen, vurderer Alexander Juel Andersen

Foto: Allan Baden / badenfoto.dk

Fredensvangs kunstgræsbane danner rammen om AGF's første forårstræning i morgen, torsdag, når Glen Riddersholm for første gang byder velkommen til en træningsdag som cheftræner.

Dermed begynder de første forberedelser frem mod forårets sidste 15 superligakampe, og præstationerne skal føre AGF opad i tabellen, vurderer Alexander Juel Andersen.

- Vi har overvintret på en niendeplads, og jeg vil gerne tilslutte mig Glen Riddersholms udmelding om, at vi har respekt for bundplaceringerne, men kigger opad i tabellen. Når man ser på det store hele, så har vi en stærk trup, Glen er kommet til klubben med sine ideer, holdet bliver spillet mere sammen, og vi supplerer måske med en spiller eller to, så jeg ser bestemt positivt på foråret, forklarer Alexander Juel Andersen.

Han var en del af U17-landsholdet, da Glen Riddersholm var træner for de rød/hvide talenter.

- Glen Riddersholm involverer sig meget i de enkelte spillere og bekymrer sig om, hvad der gemmer sig bag fodboldspilleren. Derudover er han en fantastisk træner, der gerne vil spille fremadrettet fodbold med et hold, der skal score mål, fortæller Juel Andersen.

Peter Graulund skal være træner i AGF

AGF's defensivspiller har kombineret julegodter med løbeture og styrketræning, og formen er god på nuværende tidspunkt.

- Vi havde fri i en uges tid i begyndelsen af ferien, og derefter har vi fulgt et program med løb og styrketræning. Formen føles god, og jeg har lige været på Fredensvang for at teste den sammen med blandt andre Steffen Rasmussen, Jens Jönsson og Danny Olsen, lyder det fra Alexander Juel Andersen, der glæder sig til at komme på kunstgræs.

- Man glæder sig altid til at røre bolden igen, og det bliver endnu engang en opstart med pejlemærker. Når man trænet lidt, kigger man frem mod træningskampene, og derefter bliver det fedt at komme ned til varmere himmelstrøg. Det bliver en hård, men vigtig periode, hvor grundformen skal på plads, fortæller Alexander Juel Andersen.

I morgen, torsdag, møder spillere, trænere og ledere ind til morgenmad klokken 8.45, hvorefter der er fællesmøde, inden Glen Riddersholm sender spillerne ud på kunstgræsset klokken 10.30.