Regnskoven får turisme-pris

Regnskoven har bedste hjemmeside

Randers Regnskov repræsenteret til venstre i billedet. Foto: Brian Rasmussen

I weekenden blev der uddelt priser inden for turisme under arrangementet - Ferie for Alle. Randers Regnskov løb med prisen for bedste hjemmeside.

Randers Regnskov har landets bedste attraktionshjemmeside. Det er nu slået fast med en pris her i weekenden ved arrangementet - Ferie for Alle. Prisen hedder 'Danish Tourism Website Award'. Ved bedømmelsen lagde en komité af professionelle designere vægt på blandt andet layout og indhold.

- Randers Regnskov er en attraktion med mange udstillede 'genstande', hvilket afspejles på websitet regnskoven.dk

I et lidt naivt børnevenligt og tropisk layout præsenteres de mange udstillinger lige fra børnezoo og 'gæt en lort' til dyredesign og bioetik. På trods af meget omfattende data er det muligt hurtigt at finde enkelte dyr eller planter med et online leksikon. Enten ved søgning på sitet eller direkte på Google hvor regnskoven.dk ofte vises blandt resultaterne med over 4.000 indekserede sider.

For et flot velstruktureret klassisk website med omfattende præsentation af attraktionens mange seværdigheder i tekst, billeder og film, lyder anmeldelsen.

Med rosen for det flotte arbejde følger chef for VisitDenmark, Jan Olsen, op, da han mener, de danske attraktioner skal arbejde mere for at gøre opmærksom på sig selv.

- Vi ved alle, at internettet i dag er den mest brugte måde at finde frem til både feriedestinationen, men også hvilke ingredienser, ferien skal indeholde. Familier søger for at finde ud af, hvilke aktiviteter der er for hele familien og hvor de kan bo, når de første har bestemt sig for selve destinationen, siger han.