Regn og torden på vej

Front med kraftig regn og torden passerer Østjylland torsdag

Torsdag kan gå hen at blive en rigtig våd dag, når en front med kraftig regn og torden passerer Danmark. Det skriver vejret.tv2.dk Ifølge de seneste prognoser fra TV 2 Vejrcenter kan der falde mellem 25 og 30 mm, hvor der kommer mest.

Torsdagen kan starte med, at der er lidt regn eller nogle byger rundt om i landet, mens temperaturen kan nå op over 20 grader flere steder.

- I løbet af dagen vil en front med regn og torden nærme sig fra sydvest - og i Sønderjylland vil man ud på dagen kunne begynde at få regn - og tordenbyger Fronten breder sig i løbet af eftermiddagen og aftenen op over resten af landet, hvor man man kan få kraftig regn - og flere steder vil det også tordne, siger meteorolog Anders Brandt.

Regnvejret ventes at kunne give op til 25-30 mm, hvor der falder mest - og ifølge de seneste prognoser fra TV 2 Vejrcenter, så kan det ske både i Nordjylland samt i forbindelse med nogle af de kraftige byger, der fra Tyskland ventes op over Lolland/Falster og Sydsjælland.

Det ventede kraftige regnvejr kommer kun godt en uge efter vi i sidste uge oplevede to dage med både kraftig regn og skybrud hen over landet.

Kilde: vejret.tv2.dk