Region hjælper virksomheder

Gazellevirksomheder får støtte

330 virksomheder i Region Midtjylland vokser så hurtigt, at de kan betegnes som gazellevirksomheder. Og en stor del af dem har fået hjælp og vejledning af det regionale erhvervsfremmesystem. Det viser en opgørelse fra Væksthus Midtjylland.

125 af de 330 midtjyske gazeller har haft kontakt til erhvervsservicesystemet og har modtaget en form for rådgivning. Og 42 af dem har efterfølgende fået tilskud til specialiserede forløb, skriver Region Midtjylland i en pressemeddelelse.

- Gazellerne er jo virksomheder, der i særlig grad skaber vækst og arbejdspladser i regionen, og det er glædeligt at konstatere, at vi har haft en finger med i spillet, siger formand for Vækstforum Midtjylland, Bent Hansen.

Vækstforum Midtjylland har med sin erhvervsudviklingsstrategi igangsat en række initiativer, der skal styrke virksomhedernes muligheder for at begå sig i den globale konkurrence. Og i den nye strategi for 2013-2014 er kræfterne koncentreret endnu mere om den grupp af virksomheder, som både kan og vil skabe vækst, oplyser Vækstforum Midtjylland.