Regina Boye bliver direktør

Landsforeningen mod knogleskørhed får ny chef

47-årige Regina Boye fra Randers bliver direktør for Osteoporoseforeningen, landsforeningen mod knogleskørhed, fra 1. november i år.

Hun er uddannet sygeplejerske og har arbejdet i hospitalsvæsenet i otte år, og efterfølgende har hun været beskæftiget i medicinalindustrien i en årrække.

- Kombinationen af sygefaglig indsigt, et grundigt kendskab til behandlersystemet, erfaring med kommunikation og ledelse samt et veludviklet netværk er sammenholdt med Regina Boyes kommercielle forståelse ideel til en organisation som Osteoporoseforeningen. Osteoporoseforeningen er inde i en rigtig god udvikling, men det er nødvendigt at styrke den organisatoriske konstruktion, hvis vi skal sikre, at foreningen får den stemme og opmærksomhed, som de 550.000 danskere med knogleskørhed, vi repræsenterer, fortjener, siger Ulla Steen Knappe, der er landsformand og formand for Osteoporoseforeningens bestyrelse, i en pressemeddelelse.

Regina Boyes direktørpost er en nyoprettet stilling i Osteoporoseforeningen, og hun glæder sig til at komme i gang med arbejdet.

- Dette var en mulighed, jeg var nødt til at tage imod. Osteoporoseforeningen er på alle måder en uhyre interessant organisation, der arbejder for en sag, som både har stor personlig konsekvens for mange danskere og massiv samfundsmæssig betydning. Samtidig er foreningen spændende, fordi den i vid udstrækning er båret af et stort, frivilligt engagement og relativt begrænsede ressourcer. Det giver nogle helt særlige udfordringer, som jeg glæder mig til at være med til at tage op, siger Regina Boye.

Osteoporoseforeningen er patientforening for mennesker med knogleskørhed. Foreningen oplyser om sygdom, risikofaktorer, behandlingsmuligheder, kost og motion og taler osteoporosepatienternes sag. Foreningen har 12.000 medlemmer, og landssekretariat ligger i Aarhus.