Ree Park udvider

Parken udvider med 30.000 hektar i Kenya med Karen Blixen Camp

Ree Park - Ebeltoft Safari er ny ejer af Karen Blixen Camp i Kenya. 

Dermed får Parkens indsats for at bevare truede dyrearter fnu for alvor rodfæste i hjertet af Afrika. Samtidig åbnes der muligheder for et helt unikt oplevelses- og formidlingsvindue til glæde for både de rejselystne og parkens mange gæster.

I det sydvestlige Kenya ligger et 30.000 hektar stort areal med alt, hvad det safarilystne hjerte måtte begære af vilde afrikanske dyr og smuk natur. Det er her, på Karen Blixen Camp ved Mara floden, at der nu sættes kræfter ind for at videreføre visionen for safariparken på Djursland:

- Afrika er et mulighedernes kontinent, og med Karen Blixen Camp har vi fundet et hjertebarn, som på alle måder opfylder vores ønsker om at kunne samle parkens indsatsområder, fortæller Jesper Stagegaard, direktør i Ree Park.

Og Jesper Stagegaard fortsætter:

- I Ree Park har vi både kompetencer og ressourcer til at løfte opgaven videre. I Ebeltoft arbejder vores erfarne stab med noget, der i virkeligheden hører til ude i den vilde afrikanske natur, og det har vi længe ønsket at skabe et vindue ud til. Tilsammen repræsenterer koblingen af Ree Park og Karen Blixen Camp et væld af muligheder, som vi glæder os til at kaste os over i de kommende år.