Redaktør kan godt forstå RFCs håndtering af Masango

Tipsbladets Troels Bager ser meget fornuft i, at Randers FC ikke allerede har skilt sig af med den utilfredse midtbaneprofil

Foto: Henning Bagger - Scanpix / TV2OJ

I Randers FC løber der lige nu en ulykkelig og utilfreds midtbanespiller rundt i form af sydafrikaneren Mandla Masango, og udefra set virker det underligt, at ledelsen i den kronjyske superligaklub ikke reagerer og sætter ham på plads. Men en af landets fodboldeksperter ser god mening i klubbens måde at agere på. 

- Jeg tror, at Randers pønser på at få Masango solgt, og set ud fra en forhandlingssituation er det bedst for klubben ikke bare at rive hans kontrakt over. Hvis man vil have penge for Masango, så er der ingen idé i at bryde hans kontrakt, siger chefredaktøren hos Tipsbladet, Troels Bager, til tv2oj.dk.

Læs også Igen uro i RFC? Profil føler sig ikke klar til at spille

Han medgiver, at det er en svær situation, som ledelsen i det kronjyske står i.

- Det bedste for begge parter er at få Masango solgt hurtigst muligt. Han får svært ved at gå ind på holdet igen nu, så skal han i hvert fald ud at bede om både intern og ekstern tilgivelse, mener Troels Bager.

Læs også Ekspert: Randers har hentet et par dyre drenge

Ifølge eksperten spøger fortiden også i Randers, når sådanne sager skal håndteres.

- Efter hele Borring-Keller sagen træder ledelsen i klubben mere varsomt, og jeg forstår dem sådan set godt. De ønsker ro og vil ikke skabe mere unødig ballade, forklarer Troels Bager.

Masango har nu i små 14 dage trænet for selv og været uden for holdet.