Rasmus Lauge er skadet

Tidligere BSV-profil håber på hurtigt comeback

Et sammenstød med landsmanden Hans Lindberg har sat Rasmus Lauge midlertidigt på sidelinjen hos den tyske storklub THW Kiel.

- Jeg ved ikke, hvor længe jeg kommer til at sidde udenfor. Vi må tage det en dag ad gangen, og så vurderer vi, hvordan det kommer til at se ud.

- Jeg håber ikke, at det kommer til at være mere end højst en-to kampe, derefter håber jeg at være helt klar igen, siger 22-årige Rasmus Lauge.

THW Kiel spiller onsdag hjemme mod VfL Gummersbach i Bundesligaen, og tre dage senere spiller de tyske mestre ude mod ThSV Eisenach.

Den danske håndboldspiller blev lørdag skadet i skulderen, da Kiel i Bundesligaen vandt 32-26 ude over HSV med blandt andre Hans Lindberg på holdet.

Se: Lauge vil være verdensstjerne

- Jeg fik et ordentligt skrub. Vi tager den fra dag til dag og ser, hvor meget eller hvor lidt jeg kan være med til, siger Rasmus Lauge.

Kiel, der også har René Toft Hansen i truppen, har fået en perfekt start på Bundesligaen med tre sejre i lige så mange kampe.

Det betyder, at holdet ligger nummer et foran de ligeledes ubesejrede Rhein-Neckar Löwen og SC Magdeburg.

- Vi er startet rigtig fint med forholdsvist sikre sejre over to oprykkerhold, og så beviste vi vores værd mod HSV på udebane. Det viser god klasse, synes jeg, selvom vi stadig har langt igen.

- Spillet sidder der ikke 100 procent overhovedet, men vi kan se, at det gør HSV's heller ikke. Det er først på sæsonen, så det gælder om at vinde de vigtige kampe, selvom spillet ikke er der 100 procent. Og det har vi gjort i de første kampe, siger Rasmus Lauge.