Rasmus Lauge: De straffer os

Nederlag blev grundlagt på stribevis af fejl, mener BSV-spiller

Det var ikke sjovt for BSV-spillerne at gå i omklædningsrummet efter det fjerde nederlag i træk i Champions League, men nedturen er selvforskyldt, mener midtjydernes playmaker Rasmus Lauge.

- Det er tydeligt at se, at vi stresser. Jeg får lavet to kæmpe børnefejl, som vi har snakket om igen og igen, at vi ikke må lave. Det er bare en af de ting, der sætter deres tog i gang.

- De straffer os på alt, hvad vi laver, og på de 10 minutter kommer vi til at lave så vanvittigt mange fejl, at jeg aldrig har set nogen lignende, siger Rasmus Lauge.

Stadig en chance
Bjerringbro-Silkeborg tabte 29-37 til Vive Targi Kielce, og dermed ligger det danske hold sidst i Champions League gruppe B med nul point.

Playmakeren mener dog, at der en chance tilbage i den europæiske turnering.

- Vi har en chance, og det er den næste kamp hjemme. Vi har bragt os selv i en rigtig, rigtig vanskelig situation. Det skal man ikke være håndboldekspert for at kunne se, siger Rasmus Lauge, som ærgrer sig over BSV's udfald midt i første halvleg.

- Kampen bliver afgjort på 10 minutter. Det er det, som de gode hold gør, og dér er vi ikke endnu.

- Vi siger de samme ting til hinanden hele tiden, men vi får dem kun rettet i 30-40 minutter af kampen. De andre 20-30 minutter, hvor vi er dårlige, er vi rigtigt dårlige, siger landsholdsspilleren.