Raser over motionsløb

Mols-Linien er vrede over manglende planlægning

Hos Mols-Linien er de meget vrede over Nykredit Aarhus City Halvmarathon. Løbet, der afholdes den 8. juni, kommer nemlig til at koste selskabet titusindvis af kroner i aflyste afgange lyder anklagen. Og det er særligt slemt, fordi løbet falder på pinsedag, der traditionelt er en stor rejsedag for selskabet.

Men meget af tabet kunne endda være undgået, hvis arrangørerne bag motionsløbet havde tænkt sig om, lyder det fra direktør for Mols-Linie, Søren Jespersen.

- Det er tredje år i træk, vi ikke bliver ordentligt informeret. Det synes vi er sørgeligt. Det er en meget stor rejsedag, så det er vi meget kede af. Det kommer til at betyde rigtig mange penge for os, siger direktør hos Mols-Linien Søren Jespersen til TV 2 | ØSTJYLLAND.

For Mols-Linien betyder motionsløbet - ifølge selskabet - tabte billetindtægter på omkring 100.000, hver gang en afgang eller ankomst bliver berørt.

Nykredit Aarhus City Halvmarathon afvikles i år pinsedag den 8. juni og kommer omkring de nye havnearealer, så Mols-Liniens havneområde må afspærres.