Rapper svines til efter voldstiltale mod aarhusiansk pige

Kendt musiker lægges for had på de sociale medier

TopGunn gav koncert torsdag på Smukfest i kølvandet på afsløringen af voldstiltalen. Foto: Helle Arensbak - Scanpix

Mange fans trodsede den dårlige omtale af TopGunn og mødte op til koncert på Smukfest. Foto: Helle Arensbak - Scanpix

1 af 2

Efter at den 25-årige musiker Oliver Gammelgaard Nielsen kendt under navnet TopGunn er blevet tiltalt for vold mod en 18-årig pige på et aarhusiansk pizzeria, er hans popularitet i den grad dalet.

- Tænk at slå en af dine fans og så oven i købet slå en pige, hvor er du da bare den største svans. Jeg håber fandme, at du mister ALLE dine fans, skriver Tina Christensen blandt andre på rapperens Facebook-side.

Læs også TopGunn anklaget for at have slået ung kvinde i Aarhus

De hårde ord mod rapperen går igen mange gange på siden i kølvandet på voldstiltalen.

- Hvordan kan du slå på en 18 årige pige, må sige til dig og andre der gør det, det er så langt ude, og i mister respekten over for jer selv, lyder det fra en anden bruger på Facebook.

Vil ikke udtale sig

Den pågældende episode skulle have fundet sted på et pizzeria i det centrale Aarhus en tidlig morgen i februar. Ifølge pigens egen forklaring fik hun helt umotiveret et knytnæveslag i ansigtet og blev trukket i håret af den unge rapper.

TopGunn har ikke ønsket at kommentere tiltalen. Torsdag gav han koncert på dette års Smukfest i Skanderborg, og virkede angiveligt ret nervøs under sin første optræden, efter historien om voldsepisoden er kommet frem.

Det vides endnu ikke, hvornår sagen kommer for Retten i Aarhus.

Du kan se nogle af de hårde ord mod rapperen på hans Facebook-side her.