Bandemedlemmer anholdt med narko og doping

Østjyllands Politi har tirsdag formiddag foretaget ransagninger mod to bandemedlemmer i Aarhus

To mænd på 22 og 23 år med banderelationer er blevet sigtet for besiddelse af narko og doping. Genrefoto.

Som en del af en koordineret aktion mod bandemedlemmer flere steder i Danmark slog Østjyllands Politi og Særlig Efterforskning Vest her til formiddag til mod to adresser i Vejlby og Bispehaven i det vestlige Aarhus.

Vi har et konstant fokus på bande- og rockermiljøet, så vi kan ikke udelukke, at der vil komme flere aktioner som denne.

Brian Olsen, politiinspektør

Her blev to blev to mænd på 22 og 23 år med banderelationer sigtet, da de blev fundet i besiddelse af narko og doping.

I Vejlby fandt politiet en mindre mængde hash hos en 22-årig mand, og i Bispehaven blev en 23-årig mand sigtet for besiddelse af hash, flere ampuller med doping og for at have en ulovlig kniv i sin besiddelse.

Læs også Anonymt vidne fælder mænd med tilknytning til bande i Aarhus

Politiinspektør ved Østjyllands Politi Brian Olsen ønsker ikke at oplyse, hvilken gruppering de to mænd har tilknytning til, men han oplyser, at mængderne af narko og doping der blev fundet hos de to mænd, var så små, at de ikke bliver fremstillet i grundlovsforhør.

Politiet har ransaget to adresser i Aarhus, den ene i Bispehaven i det vestlige Aarhus, og den anden i Vejlby det nordlige Aarhus. 

- Vi har et konstant fokus på bande- og rockermiljøet, så vi kan ikke udelukke, at der vil komme flere aktioner som denne, fortæller politiinspektør ved Østjyllands Politi Brian Olsen.

Aktionerne i Aarhus er en del af en landsdækkende indsats hvor i alt 25 adresser på Sjælland og i Jylland er blevet ransaget.

Læs også Grimhøjmoskeen: Vi mægler mellem banderne

Bandekonflikten i Aarhus kulminerede denne sommer, hvor især områderne ved Bazar Vest og i Bispehaven var skueplads for konfrontationerne, og Østjyllands Politi indførte derfor en visitationszone.

Sidenhen har der dog været roligt i det vestlige Aarhus.