Ransager HA's klubhus i Aarhus

Politiet finder blandt andet 37 ulovlige slagvåben

Østjyllands Politi ransagede i dag kl. 10.30 HA's klubhus på Bryggervej i Aarhus.

Ved ransagningen fandt politiet blandt 37 ulovlige slagvåben her i blandt totenschlægere, golf- og jernkøller der var lavet om til ulovlige slagvåben og flere økser der var opstillet ved klubhusets døre.

- Det kommer ikke helt bag på os, at vi findes disse forskellige slags ulovlige slagvåben, men vi synes dog, der er tale om en stor mængde slagvåben, siger Brian Voss Olsen vicepolitiinspektør ved Østjyllands Politi til TV 2 | ØSTJYLLAND.    

Overfor TV 2 | ØSTJYLLAND oplyser Brian Voss Olsen, at der en sammenhæng med den visitationszone Østjyllands Politi for nylig oprettede i centrum af Aarhus og så dagens beslaglæggelse hos HA.  

En retssag ved Vestre Landsret i Aarhus hvor et såkaldt prospect-medlem af Hells Angels og medlemmer af HA'ernes rugekasse AK81 er tiltalt i en sag om grov vold  begået mod en person med tilknytning til bandemiljøet i det vestlige Aarhus var baggrunden for oprettelsen af zonen.

Visitationszonen blev dog ophævet i sidste uge uden at politiet fandt nogle våben.

Ved dagens ransagning af HA's klubhus fandt politiet også 20 ulovlige brandslukkere, 106 stk. anabolske steroider og en mindre mængde hash og amfetamin.  

Politiet anholdt ikke nogen, da de aflagde rockerklubhuset det uventede besøg, men de vil rejse sigtelse for overtrædelse af våbenloven og lov om euforiserende stoffer.