Randers vil forlænge med Tøfting

Superligakandidaterne fra Randers FC vil gerne holde på 36-årige Stig Tøfting.

Fodboldklubben Randers FC håber, at midtbaneslideren Stig Tøfting fortsætter i klubben i hele næste sæson. Men Tøfting afventer situationen, skriver B.T.

Kontrakten med Stig Tøfting udløber til nytår, men Randers kan udnytte en option til at forlænge samarbejdet et halvt år mere. Til den tid vil Tøfting være 37 år.

- Stig har hurtigt vist sig at være en vigtig spiller for os, og rykker vi op i næste sæson, så skal vi udnytte hans erfaring alt det vi kan. Jeg regner egentlig med Stig i hele næste sæson, siger Randers-direktør Jacob Nielsen.

Stig Tøfting ser positivt på at tage en hel sæson mere hos Randers, men meget afhænger af, om klubben rykker op i den bedste række.

- Det er da et skulderklap, når der kommer sådan en melding fra ledelsen. Jeg føler mig også selv tilpas i Randers, men for mit vedkommende kommer der ikke en afklaring, før vi ved, hvor vi spiller

i næste sæson, siger Tøfting. /ritzau/

LÆS OGSÅ:<STRONG><A href="http://www.tv2oj.dk/nyhe_nyhed_s.asp?newsID=14089">Forstærkning på vej til Randers FC (1/5-2006)</A></STRONG>