Randers: Vi kæmpede forgæves

FC-direktøren er "forundret" over afgørelsen

Direktør for Randers FC Jacob Nielsen siger, at Randers FC er "forundret" over DIF?s afgørelse i den såkaldte Lyngby-sag, men at klubben tager den til eftertretning.

Med afgørelsen er det endeligt, at Lyngby ikke fratages point for at have rod i kontrakterne. En afgørelse, der ellers kunne have sikret Randers endnu en sæson i Superligaen.

- Vi havde ikke stillet os store forhåbninger om noget, men vi havde i det mindste forventet, at vi var part. At der var en kamp at kæmpe, men det har der jo faktisk ikke været. Du kan sige, at vi har kæmpet en forgæves kamp, siger Randers-direktør Jacob Nielsen til Ritzau.

- Vi er selvfølgelig forundrede over, at vi ikke er part i sagen. Vi mener, det er en fejl, og vi kan ikke helt forstå, at selve partsspørgsmålet krævede så grundig en behandling.

- Men vi må samtidig tage beslutningen og afgørelsen til efterretning. Vi lader den ligge her. Men det er altså stadigvæk et ubesvaret spørgsmål, om Lyngby rent faktisk skulle straffes hårdere, når man ikke vælger at gå ind i sagens materie. Og det havde jeg hellere set. Både for vores skyld - men også for dansk fodbolds skyld, siger Jacob Nielsen.

Randers-direktøren ærgrer sig over, at sagen er endt med at fylde så meget og har fjernet fokus fra holdets forberedelser frem mod den kommende sæson.

- Vi havde ikke stillet os store forhåbninger om noget, men vi havde i det mindste forventet, at vi var part. At der var en kamp at kæmpe, men det har der jo faktisk ikke været.