Randers: Vi er blevet stærkere

Med fire nye spillere er Randers FC bedre end inden sommerpausen, mener forsvarsstyrmanden Mads Fenger

02:22

1 af 2

Randers FC har gode chancer for at overgå præstationerne fra sidste sæson i Superligaen.

Det vurderer forsvarsspilleren Mads Fenger, efter at kronjyderne i sommerpausen har hentet fire nye spillere udefra.

Randers FC ambition er ligesom i sidste sæson at slutte blandt de seks bedste klubber i ligaen. I foråret så kronjyderne længe ud til at kunne snuppe bronzemedaljerne, men måtte dog i sidste ende nøjes med en fjerdeplads.

Ifølge Mads Fenger har Randers FC gode chancer for at forbedre spillet i den kommende sæson:

- Vi har fået nogle gode spillere ind. Jeg er sikker på, at de nok skal bidrage til, at vi får en god sæson, siger han til TV 2 | ØSTJYLLAND.

- Vi har fået fire nye ind, som er ærgerrige, og som vil det rigtigt meget. Det er spillere, der passer rigtigt godt ind i Randers' koncept og den måde, vi gerne vil spille på. Jeg er sikker på, at de nok skal blive en gevinst for os.

Se: Todd: Svenske hold gør det godt

Randers FC har i sommerpausen hentet midtbanespillerne Mustafa Amini i Dortmund og Mikkel Thygesen i Hobro. Derudover er der skrevet kontrakt med backen Erik Marxen, som er hentet i Sønderjyske, samt målmandsreserven Jack Duncan fra Perth i Australien.

Kronjyderne har omvendt sagt farvel til blandt andre Elmar Bjarnason, Jonas Kamper, Djiby Fall, Adama Tamboura samt målmandsreserven Ömmi Kristinsson.

Randers FC spiller sæsonens første superligakamp søndag 26. juli, hvor kronjyderne på hjemmebane møder FC Nordsjælland. Inden da venter der to Europa League-kvalifikationskampe mod Elfsborg fra Sverige.

Se et interview med Mads Fenger i videoen øverst i artiklen.