Randers taber Lyngby-sag

Klubben klagede for sent, siger DIF

02:14

1 af 2

DIF?s appeludvalg har besluttet, at Randers ikke er part i den såkaldte Lyngby-sag. Dermed stadfæstes afgørelsen fra DBU?s Appeludvalg og Lyngby Boldklub fratages ikke point.

Afgørelsen betyder, at Lyngby beholder sin plads i superligaen og at Randers således ikke får mulighed for at rykke op. Den var ventet allerede i sidste uge, men forelå først her til formiddag.

Det fremgår af kendelsen, at hvis Randers havde indgivet protest i medfør af § 36  i "Propopositioner for Herre-DM" (der er en frist på 30 dage efter kampen), således at protesten alene havde angået Randers' kamp mod Lyngby, havde Randers været part i sagen og dermed klageberettiget. Randers førte dog ikke sagen på den måde, men "koblede" sig i stedet på Disciplinærudvalgets sag mod Lyngby.

Sagen begyndte for alvor at rulle, da DBU i juni tildelte Lyngby en bøde på 75.000 kroner, fordi Lyngby-profilen Kim Aabech havde rod i sine kontraktforhold og ikke havde fået godkendt en tillægsaftale hos DBU.

Den afgørelse var Randers langt fra tilfreds med, og nedrykkerklubben ankede den til DBU's appeludvalg, som dog afviste at behandle sagen, fordi man ikke mente, at Randers var part i sagen.

Derefter ankede Randers sagen til DIF's appeludvalg, som altså nu har afvist Randers.

Randers FC har meddelt, at afgørelsen tages til efterretning.

TV 2 | ØSTJYLLAND indhenter reaktioner hos de involverede parter. Se mere i udsendelsen kl. 19.30

Se hele afgørelsen i pdf-dokumentet til højre