Randers-spiller til Frankrig

Fortsætter karrieren i Toulon

Angelica Wallén (t.h.) fortsætter karrieren i den fransk klub Toulon. Foto: Hans Carstens

Randers HK-spilleren Angelica Wallén fortsætter karrieren i den franske klub Toulon.

Allerede i september gav kronjyderne den 28-årige svenske højre back besked om, at hun ikke indgik i klubbens fremtidsplaner.

Den nuværende sæson bliver dermed hendes sidste i den blå Randers-trøje.

Da sæsonen først slutter til sommer, har Angelica Wallén imidlertid haft god tid til at finde sig en ny arbejdsgiver. Valget faldt på den sydfranske klub Toulon.

- Frankrig har altid været et karrieremål for mig. Det er en liga, der passer rigtigt godt til den måde, jeg spiller håndbold på, og samtidig har Toulon været en drømmedestination. Både på grund af den stil, de praktiserer, og på grund af omgivelserne dernede, siger Angelica Wallén i en pressemeddelelse.

- For mig selv håber jeg, at skiftet kan være med til at udvikle mig i en positiv retning som håndboldspiller og som menneske. Nu har jeg spillet i Danmark i de sidste fem år, og selvom det var det helt rigtige sted for mig, kan jeg godt mærke, at jeg trænger til en ny udfordring, hvis jeg skal rykke mig det næste skridt. Jeg har stadig store ambitioner om at blive en del af det svenske landshold, så jeg satser på, at jeg kan gøre mig positivt bemærket på den konto.

Angelica Wallén kom til Randers HK fra Esbjerg i 2013. I Toulon bliver hun blandt andet holdkammerat med den tidligere SK Aarhus-profil Trine Troelsen.