Randers-spiller: Har hjertet med

Jonas Kamper roser Randers FCs vilje

Randers FC's Jonas Kamper er efter 1-0-sejren over Esbjerg lykkelig for de tre point, som først kom i hus efter en nervepirrende afslutning på opgøret mellem de to oprykkerhold i Superligaen.

- Vi viste fra start en fantastisk vilje og var energiske. Det var helt fortjent, at vi kom foran. Ærgerligt, at vi ikke fik lukket kampen i første halvleg. Det havde vi spil og chancer til. Anden halvleg kom vi ikke ud til, må vi erkende, siger Jonas Kamper.

- Esbjerg holdt os i et jerngreb i anden halvleg. Og så slap kræfterne lidt op. De sidste tyve minutter var ikke sjove. Der var lidt for mange flashbacks til sidste gang, vi mødte Esbjerg i Superligaen, hvor vi rykkede ned i sidste minut, siger Jonas Kamper.

Sprudlende på kanterne

Fløjspilleren var især i kampens første 45 minutter sprudlende på kanterne, hvor han var indblandet i kampens eneste mål og selv burde have scoret et mål eller to med. En anderledes Jonas Kamper i forhold til præstationerne i sidste sæson i første division.

- Det er fantastisk at være tilbage i den bedste række. Der er lidt mere nerve i kampene i Superligaen. Den kriller i kroppen havde jeg ikke i første division, selvom jeg prøvede at sætte mig op, siger Jonas Kamper.

- De fleste er vel overrasket over vores placering. Og der var ikke mange, der efter vores fatale start i Sønderjyske troede, at vi kunne vinde de næste tre kampe ud af fire. Det viser, vi har hjertet med, siger Jonas Kamper.

Randers har ni point efter fem kampe og ligger sig dermed på en øjeblikkelig fjerdeplads i Superligaen.

Eva Borchorst og Rabih Azad

Afviser sexschikane: Melder sig ud af Radikale på grund af rådmand

Anders Kühnau

play Alle kræftsyge børn skal flyttes til hovedstaden: - Det er københavneri af værste skuffe

Irma Mogensen har sammen med seks andre kvinder lavet en bog om livet samt madopskrifter fra deres liv

Livskloge damer vil have unge til at forstå de gamle retter

kræft2

Kræftramte børnefamilier: Umenneskeligt at skulle til København

Julie Kvelland har efter den store opmærksomhed fra omverden fundet mere ro i sig selv

play Julie Kvelland: Jeg føler mig velkommen i verden nu

Festugepapir2

Aflyst festuge ender i parcelhuse