Randers sikrede sig bronze

Randers sikrede sig bronze med sejr over FCK

Med sin scoring kort før slutfløjtet sørgede Randers-angriberen Pierre Boya for, at bronzemedaljerne havner i Kronjylland. Foto: fotograf-randers.com

Randers tog i dag imod FC København i en kamp mellem nummer et og tre i Superligaen. Randers var generelt bedst, og vandt med et sent mål af Pierre Boya 1-0, og sikrede dermed bronze.

Kampen startede ganske livligt, og der var fra første fløjt gode tilbud i begge ender, og særligt Randers var nærgående overfor det reserveplagede FCK-mandskab, og kom i kampens indledning til et hav af hjørnespark, skriver bold.dk.

På et af disse var Randers' Christian Keller tæt på, men hans forsøg tog overliggeren og gik over.

Randers tæt på flere gange

I løbet af de første minutters spil af anden halvleg var Randers på ny tæt på i et par omgange, mens første reddede Jakob Busk flot på Nicolai Brock-Madsens forsøg, hvor der i øvrigt var offside, og kort efter fik Ronnie Schwartz ikke afsluttet på et ellers stort tilbud.

Herefter faldt kampen en smule i intensitet og chancer. Randers forsøgte mod slutningen af kampen at få scoret det afgørende mål, men enten savnede afslutningerne kvalitet, og ellers stod en velspillende Jakob Busk i vejen, og den unge målmand var tæt på at kunne fejre et flot clean sheet i sin debut, indtil det få minutter før tid gik galt.

Busk diskede i første omgang op med en super redning, men Pierre Boya var hurtigst over returbolden, som han headede i nettet til 1-0. Det blev også slutresultatet, og de tre point betyder, at Randers får bronze i denne sæson.

Se højdepunkter fra kampen på superliga.dk.