Randers-serber efter første mål: Det næste bliver nemmere

Nikola Djurdjic kunne endelig juble over en scoring i Randers FC-trøjen. En kæmpe forløsning for angriberen, efter fem måneder i 'helvede'

02:13

Der har været store forventninger til serbiske Nikola Djurdjic, siden han i januar blev præsenteret som ny angriber i Randers FC.

Men en stædig skade holdt ham ude indtil midten af april, og efter 353 minutters fodbold kunne han så endelig notere sig for sit første mål.

- For mig er det ikke 353 minutter. For mig er det fem lange måneder, hvor jeg har kæmpet. Det har været en nedtur i min karriere med denne skade, det har været et lille helvede for mig, fortalte Djurdjic efter sejren over AaB onsdag aften.

Læs også Djurdjic' første mål sendte Randers FC tættere på Europa

- Det har ramt mig hårdt både fysisk og mentalt, og til tider havde jeg helt mistet håbet med min genoptræning. Men nu har jeg det godt, og jeg er så glad for at det første mål kom. Og jeg ved, at det næste bliver meget nemmere, fortsatte han.

Djurdjic og resten af Randers-truppen jubler efter 1-0-målet mod AaB onsdag aften - serberens første mål for Randers FC. Foto: Bo Amstrup - Scanpix

- Drengene opmuntrede mig meget inde på banen, for jeg var ikke på toppen. Og jeg synes, jeg lavede nogle ikke så gode ting på banen, men drengene har respekt for mig og de hjalp mig meget. Så jeg håber, jeg betaler tilbage med en god indsats og mål i de næste kampe.

Målmanden havde mere at lave

Mellem stængerne i Randers-målet var Hannes Halldorsson med flere vigtige aktioner skyld i, at kampen aldrig for alvor blev spændende.

- Jeg oplevede, at vi var lidt bagud hele den første halve time. De var lidt mere aggresive og vandt lidt flere dueller. Men vores mål kom på et perfekt tidspunkt for os, sagde islændingen efter kampen, hvor han blev testet noget mere end i de seneste runder.

02:19

VIDEO: - Jeg havde lidt mere at lave i dag end jeg har haft de sidste par kampe, siger Hannes Halldorsson.

Luk video

- Jeg havde lidt mere at lave i dag end jeg har haft de sidste par kampe, hvor forsvaret har stået meget, meget tæt. Men det var sjovt også at være lidt involveret.

Med 2-1-sejren over AaB hedder næste opgave OB i Odense på lørdag. Returopgøret er 29. maj, og vinder Randers FC samlet, er europæisk deltagelse kun én kamp væk for Halldorsson, Djurdjic og kompagni.

Se et interview med Nikola Djurdjic i videoen øverst i artiklen.