Randers reddet af sen scoring

Randers FC tog alle tre point i lokalopgøret mod AC Horsens

Hovedstødsstærke Frank Kristensen agerede forsvarsspiller i de sidste døende minutter, hvor AC Horsens jagtede en udligning ved at hælde høje bolde ind i det kronjyske straffesparksfelt. Foto: Randers FC

En knastør afslutning fra indskiftede Mikkel Cramer kan vise sig at være forskellen på succes og fiasko, når Randers FC om mindre end en måned gør status på årets Superliga-sæson.

Afslutningen strøg nemlig forbi Horsens-målmand Søren Jochumsen og sikrede Randers FC alle tre point i det østjyske lokalopgør.

Dermed rykker kronjyderne over nedrykningsstregen, og hvis det lykkedes at forblive dér, kan de indløse billetter til en ny sæson i landets bedste fodboldrække.

Læs: Troen lever i Randers FC

Indtil kort før tid tegnede alt ellers til endnu et skuffende Randers-resultat. Især i første halvleg kom Randers FC frem til en del halve chancer, men den forløsende scoring kom aldrig. Tættest på var Jonas Kamper, der ramte opstanderen.

Bovlam Horsens-offensiv
I den anden ende forsøgte Horsens sig sporadisk, men offensiven er tilsyneladende ramt en slags forårssyge.

Horsens-spillerne løber alt for lidt for hinanden, og ofte agerer de stillestående spilstationer frem for at være igangsættere til noget eller løbe i position. Det var påfaldende at se, hvor let det var for Randers-forsvarerne at dække deres modstandere op.

Læs: Retov savner vindermentalitet

På trods af Randers' dominans skulle man helt frem til 90. minut, inden energiske Lasse Rise efter hurtigt omstillingsspil spillede Mikkel Cramer helt fri foran Søren Jochumsen, og den blot 19-årige Randers-spiller svigtede ikke.

Der resterer nu fire kampe af årets Superliga-sæson. Trods sejren er Randers FC stadig truet af nedrykning. AC Horsens lever en lidt mere ubekymret tilværelse, men kan dog stadig ikke sige sig helt fri for nedryknings-faren.

Se højdepunkter fra kampen på tv2sport.dk

Randers FC-AC Horsens 1-0 (0-0)

1-0 Mikkel Cramer (90. min.)

Tilskuere: 4.056