Randers og ACH forlænger stimen

Uskøn og rodet 0-0-kamp

Foto: www.briansorensen.net

Det var to formstærke hold, som mødtes i Randers. AC Horsens havde ikke tabt i syv kampe, mens hjemmeholdet Randers FC's stime lød på fem kampe.

Og med resultatet 0-0, som var fair nok set på spil og chancer, kunne de to hold bygge videre på deres flotte stime i Superligaen.

Kampen blev dog aldrig en velspillet affære. I stedet var det ujævne opgør præget af fysisk hårdhed med mange frispark, fejlafleveringer og spilstop, hvor ingen af holdene helt fik løsnet de lidt for taktiske bånd og fik angrebsspillet til at flyde.

Randers' normale førstemålmand David Ousted, som har været forrygende for kronjyderne i efteråret, måtte kort før kampstart forlade opvarmningen med sygdom i kroppen. Det betød, at Peter Friis Jensen i stedet kom på mål.

Og han fik hurtigt nok at se til, for det var Horsens, som startede opgøret bedst, og André Bjerregaard burde have bragt Horsens foran 1-0 tidligt i kampen, da han i fri position hamrede bolden over mål.

Hjemmeholdet vågnede

Den forskrækkelse vækkede hjemmeholdet. Først sendte Pierre Boya bolden på den ene opstander på et fladt skud fra en spids vinkel. Få minutter efter blev Jonas Kamper spillet helt fri, men Frederik Rønnow kom hurtigt ud af Horsens-målet og fik pareret.

Men det helt store offensive stormløb fra Randers, som set i tidligere hjemmekampe i sæsonen, udeblev. For Horsens havde lært af de hold, som tidligere har fået ørerne i Randers' hurtige omstillingsspil.

Gæsterne stillede sig kompakt og overlod spillet til hjemmeholdet.

AC Horsens længere frem på banen

Efter pausen slap gæsterne håndbremsen mere og kom længere frem på banen. Og Peter Friis Jensen måtte hive flere flotte redninger frem for at forhindre en Horsens-scoring. Reservemålmanden stod generelt en god kamp.

Randers formåede dog ikke at udnytte, at de fik plads på kanterne til deres hurtige fløjspillere. I de sidste minutter forsøgte hjemmeholdet med det sidste og afgørende pres, hvor den største mulighed tilfaldt Pierre Boya, som headede på stolpen.