Randers og Aarhus: Her er det mest eksklusivt at bo

Hvor er det egentlig lækreste sted at bo i de to store østjyske byer Randers og Aarhus? 

Det har hjemmesiden Boliga spurgt nogle lokale ejendomsmæglere om, og de har fundet fire bud på kvarterer i byerne, som er de mest eksklusive. 

I Randers er det kvarteret Over Hornbæk, der ligger i den vestlige del af Randers.

- Der er en skøn natur i Over Hornbæk, hvilket gør det meget attraktivt. Så er der nem adgang til motorvejen, som er en stor fordel for de mange, der arbejder i andre byer, siger Klaus Larsen, ejendomsmægler og indehaver af RealMæglerne Klaus Larsen.

Over Hornbæk er fyldt med flotte villaer

Til Aarhus har ejendomsmæglerne fundet tre kvarterer frem, som, de mener, er de mest eksklusive i byen. Marselisborgkvarteret, Risskov og Højbjerg topper listen i det aarhusianske. 

- De er alle gode områder, som henvender sig til forskellige typer. I Marselisborgkvarteret er der mange herskabsvillaer i en fin klassisk stil, som blev bygget til det bedre borgerskab. Og så ligger kvarteret meget centralt, siger mægler og indehaver Jesper Holm fra Lokalt Liebhaveri.

- Det andet område Højbjerg er attraktivt grundet den megen natur. Man er tæt på store skovarealer, og stranden er en gå- eller cykeltur væk, siger han.

Også det tredje område, Risskov, får pæne ord med på vejen

- Det ligger tæt på skoven og vandet. Der er en lækker badestrand, og fra Nordre Strandvej går der mange lukkede veje, som ender ud i standen. Det er noget, som kun Risskov kan, forklarer han.

Marselisborgkvarteret er præget af fine herskabsvillaer