Randers klar til større modstand

På lånestadion i Viborg havde Randers FC ingen problemer med at spille sig videre i Europa League-kvalifikationen

Randers FC vandt torsdag aften 3-0 over Sant Julia fra Andorra. På billedet får Mustafa "Musti" Amini en gruppekrammer efter sin scoring til 1-0. Foto: Fotogruppen Objektiv

Efter to røde kort og en kneben 1-0-sejr på udebane var tingene ikke 100 procent sat på plads ingen Randers FC's returopgør i Europa League-kvalifikationen mod Sant Julia fra Andorra.

Et på papiret langt svagere hold end Randers FC, som dog havde fået blod på tanden af det spinkle nederlag.

Men det var Randers FC, der sad på begivenhederne, og det hele endte i en 3-0-sejr, der sagtens kunne have været større. Dermed går Randers FC videre med 4-0 samlet.

Se: Todd: Vi skal op i gear

Nyerhvervelsen Mustafa ' Musti' Amini scorede til 1-0, inden Edgar Babayan i anden halvleg gjorde det til 2-0 direkte på frispark, i en situation hvor Sant Julia-målmanden ikke så alt for heldig ud.

Til sidst fik Mikael Ishak lov til at runde målmanden og spadsere bolden i mål i overtiden efter lidt tvivlsomt forsvarsspil.

To gode Randers-kampe havde uden tvivl givet en mindst dobbelt så stor samlet sejr, men 4-0 samlet var rigeligt, og nu venter der langt hårdere modstand.

I næste runde skal Randers FC nemlig op imod svenske Elfsborg, der har den tidligere Randers-keeper Kevin Stuhr Ellegaard på kassen. Elfsborg slog FC Lahti samlet 7-2.