Randers-keeper til Canada

David Ousted krydser Atlanten

David Ousted er fredag morgen dansk tid blevet præsenteret på Vancouver Whitecaps' hjemmeside. Foto: Vancouver Whitecaps

Den tidligere Randers FC-keeper David Ousted fortsætter karrieren i Canada.

Efter sin bedste sæson nogensinde besluttede den 28-årige målmand i foråret, at han ikke ønsker at fortsætte hos kronjyderne, men i stedet vil til udlandet.

Nu står det fast, at Ousted fortsætter i den canadiske klub Vancouver Whitecaps, der spiller i den nordamerikanske MLS-liga.

- David er en solid målmand, der dominerer sin defensiv. Han har præsteret på topniveau i Danmark gennem de seneste år, så jeg er glad for at byde ham velkommen til klubben, siger træner Martin Rennie til Vancouver Whitecaps' hjemmeside.

Det amerikanske transfervindue åbner 9. juli, hvor skiftet officielt går igennem. Ousted kan fem dage senere debutere, når Whitecaps møder Chicago Fire.

I første omgang fortsætter canadiernes nuværende målmand, Brad Knighton, som førstevalg mellem stængerne. David Ousted kommer derfor til at kæmpe for en stamplads på holdet.

På klubbens hjemmeside har Vancouver Whitecaps lagt en video ud, så de lokale fans kan se David Ousteds meritter fra den seneste sæson i Randers. Se videoen nedenfor.