Randers-keeper: Min fejl!

Målmand tager ansvaret for, at kronjyderne ikke fik tre point mod Lyngby

Randers var på sejrskurs, men måtte nøjes med 1-1, da Lyngbys Kim Aabech udlignede ti minutter før tid. Randers-målmand David Ousted var impliceret i scoringen, da han fejlvurderede skuddet fra kanten af feltet.

- Det var en fejl af mig. Længere er den ikke. Han sparkede lidt udefra, og så knækkede den lidt i luften.

- Jeg skulle have haft den, men jeg kom ikke ind bag bolden. Jeg laver ikke mange fejl i løbet af en sæson, men i dag kostede det sejren, siger David Ousted.

Målmanden ærgrer sig over, at det ikke lykkedes for Randers at tage alle tre point mod Lyngby.

- Vi er skuffede over, at vi kun fik uafgjort. Vi var bedre end dem, og vi trykkede også på, så vi kunne have scoret flere mål. Så er det bare skuffende, at det er var en fejl fra min side, der kostede os sejren, siger David Ousted.

Del af bundkamp
Den uafgjorte kamp var Randers 13. i sæsonen, og kronjyderne er stadig en del af bundkampen. David Ousted tror ikke, at nedrykningsspillet bliver afgjort før til allersidst.

- Det er tæt, og det kommer det til at være indtil den 29. maj, hvor vi spiller sidste kamp. De uafgjorte kampe rykker ikke meget, og der er stadig seks-syv hold, der kan rykke ned, vurderer David Ousted.

I den anden ende af banen kom Mikkel Beckmann på tavlen for Randers, men målscoreren kan ikke rigtigt glæde sig over målet.

- Det var dejligt at score, men jeg havde håbet, at det blev kampens eneste mål. Jeg er bitter over, at vi ikke fik de tre point, siger Mikkel Beckmann.