Randers-jubilar: Rart at score

Glædede sig over at sikre kronjyderne sejren

Foto: Randers FC

Fredag aften fik Randers FC igen gang i målscoringen, da kronjyderne besejrede AaB med 3-2 i Superligaen.

En af de Randers-spillere der fik scoret, var Jonas Kamper. Han blev nemlig matchvinder for Randers, da han helflugtede bolden i kassen sent i anden halvleg.

I første halvleg scorede Jonas Kamper næsten også et mål. Skuddet blev dog rettet så meget af, at det blev kategoriseret som et selvmål. Noget der gjorde den matchvindende scoring endnu mere vigtig for hovedpersonen selv.

Se: Jubilar afgjorde kampen

- Hver eneste gang, jeg spiller mod AaB, har jeg en afslutning, der bliver noteret som et selvmål. Det er jeg lidt træt af.

- Havde jeg ikke scoret i anden halvleg, så havde jeg gjort alt for at overtale dommeren til at notere mig for det første mål. Men det var rart endelig at komme på tavlen og så tilmed i min jubilæumskamp nummer 100, siger Jonas Kamper.

Randers havde nogenlunde styr på kampen, men alligevel blev det spændende til sidst, da AaB udlignede til 2-2.

Se: - Fuldt fortjent Randers-sejr

Jonas Kamper ærgrer sig over, at gæsterne blev lukket ind i kampen igen, men han glæder sig samtidig over Randers-spillernes attitude.

- Det var dejligt, at vi kunne trække det længste strå til sidst. Det kostede mange kræfter og meget energi, men heldigvis lykkedes det.

- Vi gjorde alt for at få kampen over på vores præmisser. Vi ville gerne have et fysisk element ind i kampen, og det synes jeg, vi lykkedes med. Vi kom tilbage til de gamle Randers-dyder, siger Jonas Kamper.

I næste runde skal Jonas Kamper og co. forsøge at starte en pointstime, når FC Nordsjælland venter på udebane.