Randers HKs Dalby efter pokaltriumf: Fordel vi var underdogs

Stor glæde i Randers HK-lejren efter overraskende pokaltriumf

01:25

Fredag sikrede Randers HKs kvinder sig den første pokaltitel i klubbens historie, da FCM blev slået i finalen med 27-21.

- Jeg er mega glad. Med det efterår, vi har haft, så var der vist ikke nogen, der troede på os. Vi har også selv tænkt, at vi var underdogs i dag, men vi kæmpede bare så godt for hinanden og stod sammen, og så kan alt ting ske i en finale, og det gjorde det også i dag, siger Randers HKs Camilla Dalby.

En glad Camilla Dalby med pokalen. Foto: Bo Amstrup - Scanpix

Det østjyske hold var bedst bortset fra i indledningen og tog fordel af et par lange scoringspauser af FCM, som betød, at randrusianerne for alvor kunne trække fra i anden halvleg.

Der var formentlig ikke mange, der inden kampen havde tippet på en sejr til østjyderne, men randrusianerne ville det anderledes og kørte suverænt sejren hjem til sidst.

- Man ser mange gange i finaler, at det ikke er favoritterne, der tager den, fordi det nogle gange er lettere, når man kan spille mere løssluppent. Alle forventede, at Midtjylland skulle tage den, og det gjorde, at vi kunne spille frit, og så er det bare nogle gange nemmere i håndbold, siger Camilla Dalby.

Hun håber nu, at Randers HK kan tage selvtilliden fra pokaltriumfen med ind i ligaen, hvor det ikke har været prangende i efteråret.

Du kan se interviewet med Camilla Dalby i videoen øverst på siden.

Kampfakta

Randers HK-FC Midtjylland 27-21 (10-10).

Randers HK:  Mari Molid 7, Mie Højlund 7, Camilla Dalby 4, Gitte Andersen 3, Maria Fisker 3, Kathrine Heindahl 3.

FC Midtjylland:  Stine Jørgensen 4, Trine Jensen 4, Veronica Kristiansen 3, Mie Augustesen 3, Linn Blohm 2, Sabina Jacobsen 2, Louise Burgaard 2, Sabine Pedersen 1.

Udvisninger: Randers HK 0, FC Midtjylland 1.