Randers HK henter skytte i Bundesligaen

Daniela Gusta skifter til den kronjyske klub for en toårig periode

Foto: Randers HK

Endnu en forstærkning er nu på vej til det kvindelige håndboldligahold Randers HK.

Denne gang har klubben været på indkøb i tyske Füchse Berlin og har nu hentet den 22-årige Daniela Gustin på en toårig kontrakt.

Daniela Gustin er i øjeblikket nummer fem på topscorerlisten i Bundesligaen. En del af målene er blandt andet kommet ind via straffekast, da hun er fast straffeskytte i Berlin.

Randers HK og Viborg delte i Randers

Randers HK beskriver hende som en "høj, fysisk stærk spiller, der er tempostærk og afslutningssikker". Kvaliteter, som nu skal komme det kronjyske hold til gode:

- Daniela er en meget spændende spiller og vi forventer at kunne løfte hende til et endnu højere niveau i Randers, skriver klubben i en pressemeddelelse:

- Hun er hentet til at spille højrekanten sammen med Gitte Andersen og afløse Camilla Dalby på backpositionen.

Fordelen ved Daniela Gusta er, at hun både spiller højre back og højre fløj. Hun har tidligere været tilknyttet ungdomslandsholdet i sit hjemland Sverige og kæmper for at komme med på A-landsholdet.

Daniela Gusta er den anden nye spiller, som på det seneste blevet præsenteret i Randers HK. I sidste uge var det den danske landsholdsspiller Maria Fisker, som klubben kunne tilknytte.