Randers HK henter ny boss hos Bjerringbro-Silkeborg

Bjerringbro-Silkeborgs kommercielle direktør kan nu strege det kommericielle og indtage pladsen som direktør i Randers HK

Fra Søhøjlandet til Kronjylland.

Det er den rejse, som Randers HKs nye direktør kommer til at foretage.

Randers HK har i dag præsenteret afløseren for den daværende direktør Jens Jørgen Andersen. 

Det bliver Per Rasmussen, som gennem 11 år har arbejdet hos håndboldklubben Bjerringbro-Silkeborg der har et herrehold i den bedste danske liga.

Læs også Randers HKs direktør siger op

Nu er det i stedet damesiden af håndbolden, som Per Rasmussen skal arbejde med. 

- Det bliver spændende, og det skal vi nok nå sammen. Der er rigtig mange dedikerede mennesker omkring klubben, såvel administration, bestyrelse, træner, spillere og samarbejdspartnere, fortæller han i en pressemeddelelse. 

Den tidligere direktør Jens Jørgen Andersen sagde op i begyndelsen af marts i år med den begrundelse, at han ønskede mere tid til familie- og fritidsliv. 

Læs også Sejr, uafgjort og nederlag: Sådan gik det de østjyske kvinder

Per Rasmussen har i sin tid i BSV blandt andet indtaget rollen som administrerende direktør tilbage i 2005, men har gennem de seneste mange år koncentreret sig om den kommercielle del af forretningen - også hvad angår salg.

I Randers HK er forventningerne til den nye direktør store. Bestyrelsesformand Peter Møller håber, at Per Rasmussen kan være med til at sikre sig fundamentet for, at Randers HK i mange år kan fortsaætte med at være et ligahold.

- Med Per i førersædet får vi en kompetent direktør, der kender branchen indgående, og som har haft succes med at bygge et stærkt og solidt fundament. Samme opgave får han nu i Randers HK. Med fokus på salg og kommercielle aktiviteter skal han være med til at udarbejde en ny langsigtet strategi, der gør det muligt, at Randers HK i løbet af de kommende år igen kan blande sig i toppen af dansk damehåndbold, fortæller bestyrelsesformanden.