Randers HH forlænger med sin stærke anfører

Selvom det ser skidt ud i bunden af håndboldligaen for Randers’ bedste herrer, så har en af profilerne nu valgt at forlænge sin kontrakt

Foto: Hans Carstens

Flere profiler har valgt at forlade klubben, man ligger håbløst sidst i ligaen og tilskueropbakningen kunne være bedre, men nu er der godt nyt for det hårdtprøvede håndboldprojekt Randers HH.

Holdets anfører og solide stregspiller Rasmus Mølgaard har nemlig valgt at forlænge sin kontrakt, så han som minimum også tager næste sæson med.

Læs også Landsholdsdebut i 1994: Nu skriver han med Randers HH

- Jeg føler mig værdsat, jeg er glad for den tillid, jeg får her og jeg føler også, jeg skal give noget tilbage til klubben, siger stregspilleren, der ikke er bange for at blive, selvom det skulle ende med nedrykning i denne sæson:

- Om det er liga eller 1. division har egentlig ikke været tungen på vægtskålen. Det er mere hele projektet, og jeg synes også, det bliver spændende med Jan som træner, siger Rasmus Mølgaard i en pressemeddelelse.

Giver sig altid fuldt ud

Jan Paulsen er manden, der overtager trænerposten i Randers HH efter denne sæson, og han glæder sig over forlængelsen med en af profilerne.

- Rasmus har stor betydning for holdet, han har en god indstilling og er en spiller der giver sig fuldt ud, og det er noget jeg kan lide, og det er ikke mindst noget, publikum kan lide, siger Jan Paulsen.

02:00

VIDEO: For nylig forlængede klubben også med Mathias Broløs - han har en hel særlig historie bag sig. 

Luk video

Rasmus Mølgaard har været i klubben siden 2014 og er primært en stor kapacitet i forsvaret. I den kommende sæson er der dog også lagt op til, at han vil blive brugt mere i den anden ende af banen.

- Jeg er glad for at dække op, og jeg kan godt lide at have et stort ansvar som anfører på holdet, men jeg kunne godt tænke mig noget mere angrebsspil, og det er da også noget af det, jeg har snakket med Jan om, siger Rasmus Mølgaard.