Randers går efter sejr

I denne uge modtager mange hundrede arbejdspladser i Randers og omegn en direkte opfordring til at melde sig som et bud på Østjyllands Bedste Arbejdsplads

Foto: Morten Rasmussen

På borgmester Henning Jensen Nyhuus opfordring har LO, DI, Dansk Byggeri i Randers og organisationen Q-vinderne valgt at bakke op om, at Østjyllands Bedste Arbejdsplads skal findes i Randers.

Derfor får en række virksomheder, ledere og medarbejdere på arbejdspladser i Randers nu en direkte opfordring til at være med i konkurrencen, hvor kåringen foregår på Værket i Randers.

- Det er et sidste sprint inden deadline for indstillinger den 14. februar. Jeg håber, at det resulterer i at mange vil melde deres arbejdsplads som et bud på den bedste, for vi har mange både spændende og udfordrende arbejdspladser her i Randers. Og det er vigtigt, at vi husker at gøre opmærksom på vores bud på ØBA, siger borgmester Henning Jensen Nyhuus (S).

Randers Kommune vil samtidig hen over de næste måneder benytte det store fokus på Østjyllands Bedste Arbejdspladser til at sætte spot på netop kompetenceudvikling, social ansvarlighed og god ledelse gennem flere arrangementer i samarbejde med forskellige netværk og organisationer i Randers.

- Jeg er rigtig glad for, at det netop er kompetenceudvikling, social ansvarlighed og god ledelse, der er kriterier for prisen i år. Det er kriterier, der bør være til stede på alle arbejdspladser, fordi det er vigtigt for udvikling og trivsel på arbejdspladsen, siger Henning Jensen Nyhuus (S).

Hans egen kommunaldirektør, Bent Peter Larsen, har tidligere opfordret afdelinger og institutioner i Randers Kommune til at melde sig som bud på ØBA.