Randers fik omsider en sejr

Hjemmesejr over Brøndby var millioner værd

Randers FC fightede sig søndag aften til en af den slags sejre, der luner ekstra godt i efterårskulden. Hjemme på AutoC Park lykkedes det kronjyderne at besejre bundholdet Brøndby med 3-2.

Med sejren brød Randers FC halvanden måneds ørkenvandring, hvor det kun er blevet til et enkelt point i fire superligakampe.

Resultatet betyder samtidig, at kronjyderne rykker op på femtepladsen i tabellen og dermed inkasserer en god luns af de tv-penge, der fordeles mellem klubberne efter den netop overståede spillerunde.

Brøndby havde for første gang Martin Albrechtsen i startopstillingen, og gæsternes defensiv fik nok at se til fra start, hvor Randers satte tryk under kedlerne med deres hurtige og direkte spil fremad banen med få spilstationer.

Randers sværmede et par gange foran Brøndbys mål, inden Jonas Kamper efter 11 minutter slog til med et drømmemål til 1-0.

Et frispark, som blev taget i venstre side af Chris Sørensen, havnede hos Jonas Kamper, der helflugtede bolden i mål fra kanten af feltet.

Satte foden på bremsen

Målet fik kronjyderne til at sætte foden lidt på bremsen, men selvom Brøndby fik mere liv i opspillet med hurtige afleveringer, blev de aldrig farlige for alvor. Symptomatisk for Brøndbys manglende offensiv i denne sæson faldt største chance til Mike Jensen.

Brøndby-træner Auri Skarbalius tog konsekvensen at det tamme angrebsspil ved i pausen at tage en noget anonym Oke Akpoveta ud til fordel for Simon Makienok Christoffersen, og det skulle vise sig at blive en god gevinst.

Den ventede offensiv udeblev i første omgang i starten af anden halvleg. I stedet sendte Jonas Kamper sin gamle klub til tælling, da han med et fladt, hårdt indlæg fandt unge Nicolai Brock-Madsen ved forreste stolpe, som satte foden på bolden til 2-0.

Brøndby kom tilbage i opgøret

Fire minutter senere kom Brøndby dog tilbage i opgøret. Dennis Rommedahl blev spillet fri inde i feltet, og hans afleveringen endte hos en Mikkel Thygesen, der sikkert sparkede bolden ind bag David Ousted.

1-2-scoringen tændte en offensiv ild hos gæsterne. Og da Randers-målmanden et par minutter senere ikke kunne holde et skudforsøg, endte bolden hos Simon Makienok Christoffersen, der ikke tøvede foran mål med at udligne til 2-2.

I kampens slutfase slog Alexander Fischer til for hjemmeholdet, da han sparkede bolden ind bag Michael Tørnes til slutresultatet 3-2.

I overtiden havde Simon Makienok Christoffersen muligheden for at hente et point hjem, men hovedstødet gik lige over mål.

Mens Brøndby ligger sidst i Superligaen, hopper Randers op på femtepladsen.

Se højdepunkter fra kampen på tv2sport.dk.

Lotte Tobiasen sidder i kørestol og har kun fem procent syn, derfor har hun brug for hjælp til transport

play Ændringer i Flextrafik til handicappede: Lotte risikerer at få indskrænket sit sociale liv

E45 motorvej motorvejen kø trafik trafikprop myldretid trafikgenre bil biler tæt trafik kø bilkø

Nu spærres centralt kryds for trafik

s6qt8t43fs2c2nt6h20201201121714

playSygeplejerske går på arbejde med ondt i maven – nu er der hjælp på vej

Heunicke

Heunicke får en politisk næse for minksag

Smukfest 2019

Festivalarrangører med opråb: Vi vil have festerne tilbage

dankort betaling køb købe køber

'Det er Mogens fra Danske Bank' Politiet beder pårørende advare ældre