Randers FCs nye chefscout: Klubben trænger til ro

I kølvandet på fyringen af sportschef Ole Nielsen ansætter Randers FC ny chefscout og analytiker

Randers FC-direktør Michael Gravgaard (t.v.) og klubbens nye chefscout og analytiker, Rasmus Bertelsen, giver hinanden hånd på et godt samarbejde. Foto: Randers FC

Den 33-årige Rasmus Bertelsen er et kendt ansigt i Randers FC.

Siden 2009 har han haft forskellige funktioner i klubben som blandt andet cheftræner for U-truppen og talentkoordinator.

Nu skal han have nyt visitkort. Rasmus Bertelsen er med omgående virkning begyndt i funktionen som chefscout og analytiker i klubben.

Udnævnelsen sker i kølvandet på Randers FCs fyring af sportschef Ole Nielsen.  

Klubben trænger til ro, og jeg er en rolig type, som kender klubben og vil naturligt gå ind i jobbet med et stort internt kendskab.

Rasmus Bertelsen, Randers FCs nye chefscout og analytiker

Rasmus Bertelsen glæder sig til de nye udfordringer.

- Jeg er stolt og glad over at få chancen i den klub, der betyder mest for mig. Det var ikke det karrierespor, jeg som udgangspunkt havde forestillet mig, men da jeg blev præsenteret for rollen, gav det virkelig god mening, siger han i en pressemeddelelse. 

Læs også Fyret Randers FC-chef: Gravgaard eller jeg skulle ud

Rasmus Bertelsens arbejdsopgaver bliver at være med i rekrutteringsprocessen af nye spillere samt tage del i vurderingen af det sportslige setup i og omkring klubben.

Kan gøre en forskel

Derudover skal en del af kræfterne også bruges på analysearbejde til hjælp for trænerteamet i Randers FC.

- Jeg tror, jeg kan gøre en forskel med mine fodboldanalytiske evner og kompetencer inden for organisering og struktur. Klubben trænger til ro, og jeg er en rolig type, som kender klubben og vil naturligt gå ind i jobbet med et stort internt kendskab, siger Rasmus Bertelsen. 

Læs også Randers-boss efter fyring: En anden konstellation havde måske virket

Michael Gravgaard, Randers FCs administrerende direktør, ser frem til samarbejdet med Rasmus Bertelsen:

- Det er dejligt, at Rasmus har sagt ja til jobbet som chefscout og analytiker. Han kender huset og er utroligt vellidt blandt spillere og kolleger. Derudover er han yderst kompetent rent fagligt, og jeg glæder mig personligt meget til samarbejdet, siger Michael Gravgaard i pressemeddelelsen.