Randers FCs FCK-kamp udsat

Sæsonpremieren mellem Randers FC og FC København er blevet udsat

Randers FC og FC København skulle have mødt hinanden i Parken i første runde af Superligaen den 19. juli, men sådan bliver det ikke.

Kampen er blevet udsat på ubestemt tid, fortæller Peter Christiansen, der er sportschef i Randers FC.

Problemet er, at svenske IF Elfsborg har udlejet sit stadion til et arrangement på kampdagen, og derfor skal returkampen mellem Randers FC og Elfsborg i Europa Leagues anden kvalifikationsrunde afvikles tirsdag den 21. juli i stedet for torsdag den 23. juli.

- Uefa har vedtaget, at kampen skal spilles om tirsdagen, og derfor umuliggør det, at vi kan spille søndagen inden mod FC København, siger Peter Christiansen til tv2oj.dk.

Se: Ny profil glad for scoring

Han fortæller, at kronjyderne har forsøgt alt for at løse problemerne.

- Vi var åbne for mange løsninger. Blandt andet at spille kampen mod Elfsborg om onsdagen eller bytte om på hjemme- og udebanerækkefølgen, men det har ikke været muligt at nå et kompromis, siger Peter Christiansen, der fortæller at svenskerne insisterede på at beholde deres hjemmebanefordel.

- Det er ærgerligt for os, og det er ærgerligt for FC København. Det havde været en flot scene at træde ind i Parken og starte den nye sæson der, siger Peter Christiansen.

Det er endnu uvist, hvornår opgøret mod FC København skal afvikles.

- I værste fald kan det blive sidst i efteråret, siger sportschefen.

Første opgør mellem Randers FC og Elfsborg i Europa Leagues anden kvalifikationsrunde spilles som planlagt i Randers torsdag den 16. juli klokken 18.00.